Продължение. Кармични заболявания на Рак Тайнствената и загадъчна Луна е 

...
Продължение. Кармични заболявания на Рак Тайнствената и загадъчна Луна е 
Коментари Харесай

Кармичните болести на Знаците на Зодиака – 2

 karma Продължение. Кармични болести на Рак

Тайнствената и загадъчна Луна е  владетелят на този знак – тя е  виновна за храносмилателните органи, затова кармично Раците са предразположени към болести на стомаха и хранопровода. Когато в живота на представителя на този знак всичко върви добре, заболяванията не се демонстрират, само че в случай че се почувства неудовлетворен – здравните  проблеми незабавно стартират да го притискат.

Недоволните от живота Раци стартират да ги преследват неприятно храносмилане, колики, язви, гадене, гастрити и отравяния.

Особено блестящо тези болести се демонстрират, когато нещо не е наред в персоналния живот на индивида, роден под този знак. Жените Раци,  нещастни в фамилния живот, постоянно получават проблеми в „ женската “ област, обвързвана с млечните жлези и гениталиите.

За да заобикалят сходни неприятности, всички Раци би трябвало деликатно да наблюдават какво ядат, да основават уют в домашната си  среда, който да им разреши да се отпускат, както и да изберат работа, която им носи освен веществен разцвет, само че и морално задоволство.

Луната има мощно влияние  върху Раците, заради което по време на пълнолуние и новолуние  те би трябвало да бъдат изключително деликатни към психическото и физическото си положение.

Кармични болести на Лъв

Лъвът  се смята за най-творческият знак на зодиака. Лъвът се  управлява от Слънцето и символизира виталната мощ, енергийните потоци, любовта, творчеството.

Кармичните болести на Лъвовете  могат да бъдат свързани единствено със сърцето.

Ако Лъвът е  неудовлетворен от нещо в този живот, той не може да се осъществя, изпитва отчаяние в персоналните си връзки и усеща дълбока горест, сърцето му в дословния смисъл стартира да се свива от това страдалчество. В резултат – а може да се снабди с  тахикардия и други сърдечно-съдови болести.

Затова Лъвовете би трябвало да намерят своето предопределение в изобретателната сфера, да изградят мощни и топли връзки, да основат семейство, да имат деца,  с цел да бъдат здрави. Без обич и творчество те просто стартира да угасват.

Кармични заболявания на Дева

Знакът на Зодиака Дева самичък дава отговор за здравето си. Неговите владетели  Прозерпина и Меркурий, са тясно свързани с имунната система и лявото полукълбо на мозъка. Всички негови здравословни проблеми стартират от червата, само че по-късно бързо минават към други области, и на първо място –  нервната система.

„ Спътниците “ на нещастния живот на Дева са пресилване, нервни изтощения, неврози и хронична отмалялост, тъй като индивидът от  този знак може да се назова същински работохолик.

За да нямат проблеми за Девите е значимо да намерят такава специалност, която да им харесва и подхожда. Това може да бъде всяка област, обвързвана със синтез и разбор. Освен това те не трябва постоянно да се  претрупват, тъй че работата с ексцентричен график изобщо не е за тях. Също по този начин е значимо за Дева  да се храни  вярно и да заобикаля храни, които водят до проблеми с червата.

Следва.

Кармичните заболявания на Знаците на Зодиака – 1

 

Кармата освен обрисува стоящата пред индивида витална задача, само че   разкрива и  доста други значими аспекти на неговото битие. Някои области изискват особено внимание, да вземем за пример, кармичните болести на зодиакалните…

Цялата публикация

Какво ги чака Знаците на Зодиака през последните дни на 2017 година?

 

Кой ще бъде застигнат от  късмет  в края на година? Вижте: Стрелец Вие заслужавате този, който ви гледа и ви схваща. Може би това няма да се случи до края…

Цялата публикация

На какво би трябвало да сте подготвени, когато се влюбите в Близнаци

 

Ако ви се е случило да се влюбите в човек, роден под знака на Близнаци, има минимум 9 неща, за които би трябвало да бъдат подготвени тези, които са до този…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР